Insa, atunci cand vine vorba despre a-l manca direct, neincalzit, parca nu ma satisface la fel de mult. Este un cascaval moale si parca ii lispeste ceva. Asa ca am pornit in cautarea cascavalului perfect si am nevoie de recomandarile voastre, fiindca sigur imi va fi greu sa trec prin toate tipurile disponibile in supermarketuri.
Ce imi doresc eu de la cel mai bun cascaval? Pai vreau sa fie un cascaval destul de sarat (majoritatea pe care le incerc nu exceleaza la capitolul asta) dar si destul de tare (gen cheddar sau Emmentaler). Nu cer multe, nu?
Pana acum (testarile organizate au inceput de putin timp), am incercat cascavalul maturat de la Muller, care este bun insa nu exact ce caut eu, precum si cascavalul un cascaval fara lactoza, german, a carui marca nu imi vine acum in minte, dar care n-a bifat nicio casuta. Am incercat si cascavaluri marca proprie din Lidl, precum si alte tipuri de-a lungul anilor, dar fara a cauta ceva anume cum caut acum, multumit fiind de Sofia celor de la Delaco fiindca nu consumam cascavalul decat “gatit”.
Dar acum mai vreau ceva in plus si nu gasesc acest cascaval perfect de mancat cu niste biscuiti sarati. Aveti recomandari? Care este, dupa parerea voastra, cel mai bun cascaval din Romania?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu